KP: PUCANO NA AUTOMOBIL U POKRETU

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Više ozbiljnijih incidenata se dogodilo na Kosovu tokom vikenda.
Na jedan automobil u pokretu, sinoć nešto pre 23 časa u naselju Ajvalija u Prištini, nepoznati napadači otvorili su vatru. Policija je izlaskom na teren utvrdila da je pucano vatrenim oružjem, pronašavši i konfiskujući tri čaure i dva puščana metka za koje se sumnja da su ispaljena iz puške AK 47. Drugi detalji za sada nisu poznati.
U Gornjem Stanovcu u opštini Vučitrn, sinoć nešto posle pola devet, došlo je do pokušaja pljačke benzinske pumpe. Osoba koja je prijavila incident policiji javila je da je videla tri nepoznate maskirane osobe, od kojih je jedna nosila oružje i pucala je dva puta ka pumpi. Rupe od metaka su naknadno i otkrivene, kao i meci.
U Južnoj Mitrovici, policija je u petak uveče u planiranom pretresu jednog objekta u ulici koja, prema policijskom izveštaju nosi naziv „Agim Ramadani“, zaplenila šest različitih mašina za igre na sreću, kućište računara i monitor.
U Gnjilanu je juče popodne izgoreo parkiran kamion pod, kako policija navodi, „nerazjašnjenim okolnostima“. Kamion, koji je bio parkiran pored kuće svog vlasnika, u potpunosti je uništen, ali policija kaže da su policijske jedinice i vatrogasci izašli na lice mesta i ugasili vatru.
U Peći je sinoć posle 21 čas došlo do napada na policajca od strane civilnog lica. Napadač je priveden i pritvoren nakon informativnog razgovora. Nema drugih detalja.
U Peći je uhapšena još jedno lice kada je pokušao da nasilno uđe u kuću za koju tvrdi da je u njegovom vlasništvu. Nakon saslušanja je pritvoren. Pritvorena je i muška osoba u istom gradu koja je pod uticajem alkohola fizički napala svoju partnerku.
U još jednom incidentu u Peći, jedan muškarac naneo je telesne povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem drugom muškarcu, koji je potom operisan i sada je stabilno. Za napadačem se traga.
U Peći je zaustavljen i vozač kod kojeg je pronađena falsifikovana srpska vozačka dozvola zavedena za grad Peć.
Bilo je i više drugih fizičkih nasrtaja i saobraćajnih nezgoda, na sreću bez fatalnog ishoda.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji