REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 20.07.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Epidemiolog Branislav Tiodorović je rekao za "Blic" da se drugi talas može očekivati na jesen, ali da će ga država dočekati spremnije na više nivoa.
Nenad Radosavljević – komentar: Srbija na čelu sa kriznim štabovima i na njihovom čelu sa njim ne može biti spremnija niti ne spremnija jer u diktaturi o svemu odlučuje samo jedan čovek. A to tako ne može. Mogu da lažu koliko god hoće, svoj narod i sebe same, ali o tome kako kako smo trenutno najgori u Evropi što se tiče borbe sa pandemijom dovoljno govori to što su gotovo sve granice u Evropi zatvorene za Srbe. E to su pravi rezultati a konferencije za štampu i teatralno zaravnjivanje krivih pandemije sa uspehom su samo kozmetika i čista laž.
02… Doskorašnji zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović, koji je tu partiju napustio zbog neslaganja sa ostatkom rukovodstva, najavio je da će osnovati novu političku organizaciju kojoj će, kako je naveo, jedini cilj biti "rušenje aktuelnog režima".
Nenad Radosavljević – komentar: Neko ko je mladost proveo i političku karijeru gradio uz Šešelja među radikalima koji su najdirektnije odgovorni za katastrofalno stanje u društvu do 1999. Sa posledicama i nastavkom posrtanja u poslednjih 8 godina je dovoljno pokazao svojih “kvaliteta” i dalje nema smisla da se upliće u nešto što očigledno ne zna. A i lustracija za takve će uskoro.
03… Leskovački povrtari ovih dana imaju pune ruke posla. Iako je cena ranog povrća nešto niža nego prošle godine, a regionalno tržište zbog epidemiološke situacije zatvoreno, nisu nezadovoljni. Kažu, dovoljno je da naše pijace ostanu otvorene kako bi se uloženo vratilo.
Nenad Radosavljević – komentar: Niže cene ranog povrća su jedan od nekoliko pozitivnih rezultata pandemije. Zemlju su počeli da obrađuju i oni koji nikada nisu pa poneštoimaju i u svojim baštama.
04… Severnokorejski lider Kim Džong Un otpustio je zvaničnike koji su radili na izgradnji opšte bolnice u Pjongjangu. Kim Džong Un je naredio da Opšta bolnica mora da bude završena do oktobra, kada se obeležava 75 godina od osnivanja vladajuće Radničke partije. Mediji su objavili i fotografije na kojima se vidi Kim kako sa ljutitim izrazom lica razgovara sa zvaničnicma. Istovremeno, Kim je naredio stranci da istraži ulogu Komisije za koordinaciju u događaju i zameni sve odgovorne zvaničnike.
Nenad Radosavljević – komentar: Slično kao kod nas. Osim istraga, smena i otpuštanja kojih kod nas nema jer je kod ovog našeg to sve njegov do njegovog.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165