REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 06.10.2020..

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Predsednik Kosova Hašim Tači je reagovao na, kako je naveo, "uvredljive izjave dvojice srpskih zvaničnika, ministra spoljnih poslova i odbrane, Ivice Dačića i Aleksandra Vulina". Samo u poslednjih mesec dana, na sajtu Ministarstva odbrane Srbije objavljeno je šest saopštenja u kojima Vulin, prvi čovek ministarstva, Albance na Kosovu naziva pogrdnim imenom "Šiptarima". U međuvremenu se šef srpske diplomatije Ivica Dačić, gostujući na beogradskoj televiziji Hepi, upitao „Šta ćemo mi sa Srbima koji pokazuju gde su sahranjeni Albanci širom Srbije?“, na šta je reagovala Vlada Kosova, izrazivši duboko razočarenje.
Nenad Radosavljević – komentar: Možda bi vlada Kosova trebala da reaguje i na Vučićevo prepisivanje ideje gradnje autoputeva, kao najdelotvornijeg metoda zamajavanja naroda u toku pljačke, od Tačija. To ovaj smislio još 2008-e.
02… Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Albanci varaju ako očekuju da će im se ostvariti snovi, da će im Srbija dati ono što priželjkuju, a oni pri tom nastaviti da vređaju Srbiju i Beograd.
Nenad Radosavljević – komentar: Nema potrebe da nastavljaju. Imenovanjem one-ono-ga od strane samovolje nje-go-ve mi smo sami sebe do kraja uvredili i ponizili poslednji put. Dalje nema.
03… Vlada Kosova je prošle nedelje namenila preduzećima 60 miliona evra na ime pomoći zbog krize nastale usled pandemije koronavirusa.”U trenutku kada se izda konačni (prim.red platni) spisak, pretpostavljamo da ćemo dobiti listu od oko 200.000 radnika kojima će biti namenjena pomoć, tako da će, ako prosek bude iznosio 300 evra, kompanija sa pet zaposlenih u tom trenutku dobiti 1.500 evra.
Nenad Radosavljević – komentar: Znači Kosovo daje najviše u regionu a ne Srbija. Sada kada čuje Vučić pa kad se iznervira pa pljune dva puta više. Odnosno zaduži nas u svetu pa nam podeli… A nama merak…
04… Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je sinoć da je izabrao Anu Brnabić za novog mandatara zato što je marljivim radom značajno doprinela da Srbija bude zemlja broj jedan u Evropi po stopi rasta BDP, kao i smanjenju nezaposlenosti.
Nenad Radosavljević – komentar: Da, da,… Ona digitalno obriše sve koji se na zavod ne jave, jer tamo nema šta da traže a kamoli posao, i onda digitalno izađe i bez obzira što ne zna da govori to rukama objasni narodu i narod blene i veruje iako dobro zna da nema ni posao ni perspektivu sa tamo njom i tamo njim i tamo njima.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165