REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 13.11.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… "Imaju oni svojih unutrašnjih problema pa moraju da izmišljaju“, odreagovao je danas Vučić na jučerašnju seriju izjava iz Prištine o Vučićevoj pretnji da će u izostanku kompromisnog rešenja, na Kosovu doći do sukoba poput onog u Nagorno Karabahu.
Nenad Radosavljević – komentar: Sve i kada bi hteli da žive sa nama nisu ludi da žive sa njim. Tu su u prednosti u odnosu na nas. Blago njima.
02… Zvaničnici NATO-a odbili su da komentarišu izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je rekao da bi na Kosovu moglo doći do sukoba kao u Nagorno Karabahu ako mirovni napori ne uspeju.
Nenad Radosavljević – komentar: Naravno, pošto su mu i oni odobrili da priča šta hoće jer je njima važno šta on radi a ne šta priča a za sada radi sve kako im je i obećao.
03… Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nema mogućnosti da Beograd i Priština uđu u rat i zapitao se o kom to ratu govori predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Nenad Radosavljević – komentar: Ala se nasekirao…
04… Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da nadležni poslušati struku i sa novim merama za suzbijanje šiirenja korona virusa izaći za dan ili dva.
Nenad Radosavljević – komentar: U situaciji “dramatičnog” porasta broja zaraženih nadležni će poslušati “struku” kako nam ne bi stradale “bake i deke”. Da im šef nije izmišljao ove termine ne bi imali šta da kažu novinarima.
05… Tajfun "Vamko", koji je pogodio Filipine, odneo je najmanje 39 života, a vojska i policija i dalje tragaju za desetinama osoba koje se vode kao nestale. To je 21. tajfun koji je pogodio Filipine od početka godine, smatra se najsmrtonosnijim i izazvao je poplave u Manili i okolnim provincijama, prenosi Rojters. Vojni komandir Gilbert Gapej rekao je da se traga za 22 osobe. Neke od žrtava stradale su u poplavama, a neke u klizištima ili urušavanju kuća. Desetine kuća su potopljene, iako je nivo vode u nekim delovima počeo da se povlači. Oko 500.000 domaćinstava ostalo je bez struje.
Nenad Radosavljević – komentar: Jedino šte je dobro na ovom našem brdovitom Balkanu je što nemamo bar te prirodne tajfune.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165