REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 16.11.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je danas da politički dijalog nije u nadležnosti tog Ministarstva, već da je u nadležnosti Narodne skupštine i Evropskog palamenta.
Nenad Radosavljević – komentar: A ni oni se baš nešto ne grabe da ga započnu. Uostalom svima nam je jasno da političkog dijaloga neće biti sve dok je drski i bahati uzurpator svih poluga i segmenata vlasti u njenom posedu.
02… Premijerka Ana Brnabić izjavila je da građani treba da budu ponosni na rezulate "koje smo svi zajedno postigli" u borbi protiv korone, navodeći da je Srbija u zdravstvenom i privrednom smislu među najboljima u odnosu na sve druge zemlje.
Nenad Radosavljević – komentar: Kada ti ovako, preko kamere, pravo u glavu saopšti, bez trunke ustručavanja, takvu glupost, izmišljotinu i laž da smo u svemu najbolji i kada dobro osmotriš ko ti to govori a pri tome znaš šta je istina ozbiljno moraš da se zamisliš nad svojom sudbinom koja je eto bez ikakvog razloga pala u ruke tamo nekim bezveznjacima i nikogovićima sakupljenim “sa koca i konopca”. Svakog dana bez razmišljanja, izbuljenih očiju, da bi valjda bili uverljiviji, lažu da smo prvi i najbolji đa u regionu đa u Evropi đa u celom svetu u borbi protiv pandemije, u ekonomskom razvoju, u procentu rasta BDP-a, u nabavci respiratora ispod ruke, u broju i nivou stranih investicija, u borbi protiv migrantske krize, u brzini naručivanja vakcina, u brzom podizanju Kovid bolnice, u… A imamo najviše narodnih kuhinja, najmanje plate i najmanji BDP po glavi stanovnika i najveći javni dug… Doduše u po nečemu jesmo najbolji: po upropaštavanju prosvetnog sistema pa samim tim nazadovanju u svemu kao posledici, kao i po kriminalu i po korupciji u vrhu vlasti.
03… Draško Stanivuković, zajednički kandidat PDP i SDS-a, kao i još nekoliko manjih opozicionih stranaka, nakon što je proglasio pobedu u Banjaluci, izjavio je da je pobedio na 250 biračkih mesta od 257. SNSD tvrdi da vode u mnogim opštinama. Opozicija proglasila pobedu i u Bijeljini. Našalio se i rekao kako ovo će prvi put nakon četiri godine moći ući u Skupštinu Grada a da ga ne dočeka policija. Istakao je kako je pobeda u Banjaluci "preduslov svih promjena u celoj RS i da će tako biti".
Nenad Radosavljević – komentar: Retko nam nesrećnima godinama dolaze dobre vesti. E pa ovo je jedna od njih. Bravo za mladost, iskrenu borbu i poštenu pobedu protiv zla.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165