REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 29.11.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Bivšem pripadniku OVK, Naimu Kadoliu (Kadolli), uručen je poziv Specijalizovanih veća za ispitivanje, potvrdio je samo Kadoli, prenosi Koha. U objavi na Fejsbuku saopštio je da će se pojaviti u Hagu 12. decembra, a da mu je poziv uručen danas. „Danas, kada sav albanski narod slavi najvažnije praznike nacije, 28. novembar, ja, kao vojnik OVK, dobio sam poziv Specijalizovanih veća Međunarodnog suda pravde u Hagu“ saopštio je u objavi na Fejsbuku. Kadoli, međutim, nije saopštio u kom je svojstvu pozvan na ispitivanje. Specijalno tužilaštvo za ratne zločine na Kosovu, od novembra 2018. pa do danas, ispitalo je više stotina osoba. Prema navodima kosovskih medija, više stotina bivših pripadnika OVK je ispitano ili je pozvano na ispitivanje do kraja prošle godine.
Nenad Radosavljević – komentar: To i nije tako loša koncepcija. Neki osuđeni, neki leže zatvor, svi se obično vrate sa zaslugama, porodice im zbrinute i više nego što bi bile da su oni radili nešto drugo, slave ih kao heroje i dobiju državu… Malo li je?
02… Prva četa tenkova T-72B1MS koju je donirala Rusija predstavlja tehnološki skok za oklopne jedinice i donosi mnogo novina za Vojsku Srbije, ali i potencijalne izazove u domenu logistike i spoljne politike, prenosi portal Balkanska bezbednosna mreža. Tenkovi su u subotu predstavljeni javnosti u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, a mesto baziranja nove tehnike biće kasarna "Mija Stanimirović" u Nišu, gde se već nalazi 36. tenkovski bataljon opremljen tenkovima M-84, jugoslovenske proizvodnje. Donacija je deo šireg paketa u kojem je Rusija poklonila Srbiji ukupno 30 tenkova, 30 izvidjačkih oklopnih automobila BRDM-2MS i šest lovaca Mig-29.
Nenad Radosavljević – komentar: Kakve veze imaju tenkovska logistika i spoljna politika ja baš tačno ne znam, a odlično o tome znam, ali znam da je sve u vezi sa tim kozmetika i da tu nema ni “I” od interesa države već da je to puko politikanstvo i populizam. Da bi se prikazalo ono što nam vlast kaže da jeste a mi odlično znamo da nije. Znate li kada ćemo ponovo vodi ratove tenkovima? Nikada… To je prošli vek.
03… Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirović vanredno je danas obišao radove na obilaznici oko Beograda, kod tunela Straževica, kako bi se uverio da li se radovi, kao što je ranije dogovoreno, odvijaju i vikendom.
Nenad Radosavljević – komentar: Pa, mislim kada vidiš onog onakvog kakav je samo možeš da budeš teška poltrončina pa da se sa njim pozdraviš jer se tim pozdravom klanjaš onom ko ga je tu postavio. Svi znamo ko je i svi normalni ne bi smeli to sebi prirediti.
04… Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević obišla je na Vojnomedicinskoj akademiji povređene u požaru koji se dogodio u Gerontološkom centru u Mladenovcu.Darija Kisić Tepavčević je rekla da je požar izbio u 21.20 minuta u jednoj od soba, te da su tom prilikom povređene dve osobe, koje su odmah prevezene na VMA. Kako je istakla, radi se o lakšim telesnim povredama, a pacijenti su u stabilnom stanju. Ministarka Kisić Tepavčević je rekla da su u toku toksiološke analize, koje će odrediti dalji tok lečenja. Požar je izbio iz, za sada, neutvrđenih razloga i u toku je istraga o uzrocima.
Nenad Radosavljević – komentar: Ova koja je tu postavljena samo da statira u inat opoziciji i razumnim ljudima i ta ista koja ništa ne vredi i ništa ne zna… E ta odlučuje o životu i smrti našoj, daje intervjue, paradira, glumi sveznanje, glumi pamet… Ta treba biti prva uhapšena jer je svesna, glupa i pokvarena.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji