REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 15.04.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuo je presudu za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu, i vratio predmet prvostepenom sudu na ponovno suđenje. Apelacioni sud usvojio je žalbu okrivljenih Miloša Šaponjića, Marka Živkovića i Danijela Gmijovića, i ukinuo presudu Višeg suda u Kruševcu od 17. septembra 2020. kojom su oni bili osuđeni na višegodišnje kazne zatvora zbog napada na potpredsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića 2018. godine. Predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje.
Nenad Radosavljević – komentar: Svaki put kada pomisliš da nije moguće da će i u ovako jasnom slučaju drskost režima ipak ustuknuti pred kakvim takvim pravom i pravdom u kakvim takvim sudovima iznova se zapanjiš da bezobrazluk i svesno izvrgavanje ruglu pravosuđa, sudija i tužilaca u inat narodu nema granica.
02… Prve doze ruske vakcine sa Instituta "Torlak" izlaze između 5. i 10 juna, najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da veruje da ćemo pre kraja godine moći i samostalno da proizvodimo vakcine.
Nenad Radosavljević – komentar: Malo je vakcinisati i revakcinisati narod jednom godišnje. Treba uvesti bar na proleće i u jesen po paket. A možda i leti pred odmore i u zimu za svaki slučaj. Dok je nakaradne vlasti biće i takvih nakaradnih odluka. Na mnoge koje se graniče sa ludilom se narod već navikao za samo godinu dana. Dok je fabrika lekova biće i virusa. Mi ćemo fabriku da napravimo. Pola posla smo završili. Za drugu polovinu ne moramo da brinemo.
03… Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za list "Danas" da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran Stamenković tokom saslušanja kazao da mu je nekadašnji ministar pravde Nikola Selaković nudio da prizna krivicu u slučaju "Savamala" u zamenu za legalizaciju njegove kuće. Selaković je u sredu odbacio tvrdnje Tepić, navodeći da su to „njene laži“ i „napad na predsednika Srbije (Aleksandra Vučića)“.
Nenad Radosavljević – komentar: Sećam se da su disidenti u vreme strahovlade Titovog režima kako bi se zaštitili od policijske torture zbog verbalnih ispada ili drugih prekršaja, kao poslednju odbranu, koristili uzvikivanje parola “Živeo drug Tito” i sličnih, nakon čega je policija odustajala od namera “disciplinovanja” pendrekom. Tako i ovaj nesrećnik da bi odbranio sebe krije se iza šefa za koga jadničak misli da je ideal, idol i prepošteni bezgrešni guru.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165