REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 17.09.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Na društvenim mrežama u četvrtak je objavljen audio snimak, na kojem se čuje kako Boban Stanković, predsednik Privremenog organa Kosovo Polje, nizom vulgarnosti i psovki vređa predsednika i premijerku Srbije.

Nenad Radosavljević – komentar: Čudi me kako se jednom već ne naviknu na istinu da ih niko ne voli, da ih svi psuju i da ih svi mrze… Osim onih koji se od njih plaše. Tako živeti pa i uz sve opljačkano i bespravno stečeno, bez obzira koliko luksuzno i lagodno, zaista nema smisla.

02--- Potpredsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Štrpca Dalibor Jevtić  je izjavio da je onima koji su se kandidovali na lokalnim izborima protiv Srpske liste na predstojećim izborima zajednička „mržnja“ i da isti kandiduju „laži i uvrede“.„A naš odgovor će biti snažan, rad i borba protiv mržnje, laži i prevare. Pobediće jedinstvo i sloga i poraziti njihovu mržnju“, naveo je u objavi na Tviteru Jevtić.

Nenad Radosavljević – komentar: Mržnja prema Srpskoj listi je opšteprisutna kategorija u Srba na Kosovu isto koliko i strah od represije iste liste. Kada jednom mržnja bude nadjačala strah, od Srpske liste neće ostati ništa a nadam se i od svega njihovog što je pljačkom naroda stečeno.

03--- Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković ocenio je da je svaki eventualni scenario Prištine za "osvajanje" severa Kosova, osuđen na neuspeh.Kako je dodao, isto tako nikome neće poći za rukom da ugasi srpske sredine južno od Ibra i asimiluje Srbe koji tamo žive.

Nenad Radosavljević – komentar: Postoje dve krupne greške. Sredine južno od Ibra nisu osnaživane legitimno po osnovu ljudskih prava na rad i imovinu jer su ljudi tamo svoji na svom a sredine na severu su ojačavane bez pokrića i utemeljenja u imovinskom pravu. To će proizvesti gašenje srpskog prisustva na jugu i to bez razloga i potencijalno žarište na severu (Sunčana dolina npr.) kao potencijalnu mogućnost. Pametnom je jasno ali nama upravljaju oni drugi.

04--- U Rusiji od danas do nedelje održavaju se izbori za Dumu, donji dom Parlamenta. Poslanici za Državnu dumu biraju se na petogodišnji mandat po mešovitom izbornom sistemu. Na izborima učestvuje 14 političkih stranaka. Predsednik Rusije Vladimir Putin naciji poručuje da postoji opšti interes da bude izabran odgovoran, aktivan i autoritativan sastav Državne Dume.

Nenad Radosavljević – komentar: I sada bi većinski neobavešteni Srbin pomislio da je tamo sve u redu. Da je to divota jedna “kao i kod nas”. A u stvari tu nema ni D od demokratije, kao ni kod nas, i ovaj njihov je isto diktator, samoživi, drski narcisoidni autokrata i autoritarac. Ujedno bolestan kao i Kinez i brat mu Belorus i onaj Turčin itd. A svi se liče na onog iz Severne Koreje. To im je idol.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165