SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: USKORO POMOĆ U VIDU OPREME MLAĐIM SELEKCIJAMA NA KIM

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

SEVERNA MITROVICA - Mlađim klupskim selekcijama na Kosovu i Metohiji uskoro će stići pomoć u vidu sportske opreme, obećali su čelnici Sportskog saveza Srbije nakon sastanka sa članovima Upravnog odbora Sportskog saveza KiM.

Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, kaže da je ovo uobičajena akcija i dodaje da je sa saradnicima došao da se upozna i sa lepim i sa lošim stvarima u funkcionisanju ovdašnjih sportskih institucija.

„Postoji niz problema koje ćemo zajedno pokušati da rešimo. Odavde šaljemo jasnu poruku da je Kosovo i i Metohija deo Srbije i tako svi treba da se ponašamo. Mi ćemo nastaviti sa pružanjem pomoći, a nadam se da ćemo u narednom periodu pričati o lepim stvarima, o sportskim uspesima dece i seniorskih ekipa koje se nalaze na prostoru KiM“, kazao je Marinković.

Goran Kovač, predsednik Sportskog saveza Kosova i Metohije, kaže da problema u funkcionisanju te institucije ima, ali da jedan prednjači.

„Najveći problem su administrativni prelazi i dolazak sportskih ekipa na Kosovo i Metohiju. Nadamo se da će u narednom periodu taj problem biti rešen“, dodao je Kovač.

Kovač je izrazio nadu da će saradnja dva saveza biti još bolja i konkretnija, a da će sport na Kosovu i Metohiji biti još masovniji i kvalitetniji.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji