SPEKTAKL U BEČU, NOVAK ZA MALO BOLJI OD FILIPA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 BEČ - Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković posle velike borbe i sjajnog tenisa savladao je sunarodnika Filipa Krajinovića sa 2:0 (7:6, 6:3) i plasirao se u drugo kolo turnira u Beču.

Spektakularan meč odigrala su dva velika prijatelja, predstavila ceo arsenal svog tenisog umeća, a za nijansu je danas bolji i spretniji bio Novak.

Prvi set prvi reket sveta dobio je nakon preokreta u finišu, s obzirom na to da se suočavao sa velikim izazovom i prednošću Filipa od 5:3. Međutim, Novak tada (ponovo) pokazuje da je izuzetno dobar pod pritiskom, osvaja naredna dva poena, uvodi set u egal i potom ga posle takođe velike i ujednačene borbe dobija u taj-brejku sa 8:6.

Drugi set Đoković je otvorio na talasu dobre igre u finišu prethodnog, rano došao do brejka, koji mu je, ispostaviće se kasnije, i doneo ključnu prednost u drugom i poslednjem setu ovog meča.

No, ni tu Filip nije odustajao. Borio se, vraćao, pretio, ali na kraju nije uspeo da se i rezultatski vrati meč, koji je završen u dva seta (drugi je Novak dobio sa 6:3 uz još jedan brejk) za ukupno dva sata izuzetno kvalitetnog teniskog programa u prestonici Austrije.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165