FSS: 34 DEČAKA IZ KOSOVSKE MITROVICE UČESNICI KAMPA, TRAŽE SE NOVI KRASIĆI, BIŠEVCI, LAZETIĆI

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

SEVERNA MITROVICA - Na prolećnom kampu ’Igraj za Srbiju’, koji je počeo u ponedeljak i traje do danas, učestvuje i 34 dečaka iz Kosovske Mitrovice. Kamp je namenjen dečacima koji aktivno igraju fudbal, uzrasta od 9 do 17 godina, a održava se na terenima Sportskog centra u Staroj Pazovi, saopštili su iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Direktor mlađih kategorija pri ovom savezu, Nikola Lazetić, istakao je da je jedan od zadataka u narednom periodu i organizacija što više selektivnih turnira i utakmica po regionima u Srbiji.

„Prvu selektivnu utakmicu u 2021. godini realizovali smo u Kraljevu sa selekcijom naše najtalentovanije dece sa Kosova i Metohije. Želja nam je da svakom detetu u Srbiji damo mogućnost da kroz regionalne selektivne utakmice i turnire dođe do dresa i grba reprezentacije Srbije“, kazao je Lazetić.

Istakao je i da su na kampu videli mnogo talentovanih dečaka, kako iz Srbije, tako iz dijaspore.

Što se tiče nedavno odigrane utakmice u Kraljevu, koja je ujedno bila i prva akcija pionira i petlića sa Kosova, a posle 23 godine pauze, predsednik FS ovog regiona, Igor Uljarević zahvalio je FSS na podršci i izrazio nadu da će neko od ovih dečaka vrlo brzo krenuti stopama Miloša Krasića, Nikole Lazetića i mnogih drugih asova koji su prve fudbalske korake napravili upravo u Kosovskoj Mitrovici.

„Bio sam na sastanku u Beogradu i tom prilikom direktor mlađih kategorija FSS Nikola Lazetić i koordinator Igor Matić obećali su da će nam u narednom periodu omogućiti odigravanje brojnih utakmica gde će naša deca pokazati šta znaju i konkurisati za neku od selekcija Srbije“, kazao je Uljarević.

Pored talentovanih fudbalera, na kampu ‘Igraj za Srbiju’ učestvuju i dva instruktora.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

5 SMM Si Votohet SR6 SMM Si Votohet veerz 2 SR

 Click_Here_Arrow_-_ok.png

Kako da popunite glsački listić?
Poštovani građani opština: Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok 21. aprila biće održano glasanje Za ili Protiv razresenja predsednika opštine u vašim opštinama.
Nakon što dobijete glasački listić, proverite da li je stavljen pečat.
Na glasačkom listiću morate izabrati samo jednu opciju.
Označite unutar kvadratića, kako bi vaš glas bio validan.
Kako bi zaštitili tajnost glasa, savijte glasački listić pre nego što izađete iz kabine, a zatim ga ubacite u kutiju.
Sva biračka mesta se otvaraju u 07:00 i zatvaraju u 19:00 časova.

 

 

 

Click Here Arrow ok

14

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165