REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 21.03.2019.

Četvrtak, 21. mart 2019, 17:48

|

Izvor: RTV Mir

|

|

LEPOSAVIĆ - 01… Ministar spoljnih poslova CRne Gore Srđan Darmanović, tokom zvanične posete Prištini, potpisao je sa svojim kolegom Bedžetom Pacolijem sporazum koji se odnosi na saradnju u kontekstu evroatlanstkih integracija. “Crna Gora je mala država koja želi mir u regionu i ne odgovoaraju joj krize, čak i kada se ne odnose na nas, rekao je Darmanović.
 
 Nenad Radosavljević - komentar: Od svega rečenog tačno je samo da je Crna Gora mala. Ima još nešto što je tačno ali nije rečeno… Ima pokvarenu vlast.
 
02… Kosovska policija saopštila je danas da je privela jednog Srbina u Pasjanu i zaplenila vozilo zbog ilegalnog prelaska granice. U saopštenju policije navodi se da je vozilo kojim je upravljao kosovski Srbin sinoć nešto pre 20 časova ilegalno ušlo na teritoriju Kosova iz Srbije. Prilikom pretresa vozila, policija je pronašla 455 flaša piva bez validne dokumentacije. Vozilo je, navodi Kosovska policija, zaplenjeno a osumnjičeni Srbin je nakon privođenja, odlukom tužioca, pušten i protiv njega je pokrenut redovan sudski postupak.
 
Nenad Radosavljević - komentar: Čuješ, zaplenjeno vozilo. Čudo ga niste streljali?
 
03… Evropska unija je nastavila da finansira projekte koji podstiču održivi povratak Srba na Kosovo. Kosovski Srbi koji su raseljeni u različitim delovima Srbije, uglavnom u Kragujevcu, mogu imati koristi od 2.500 evra u kešu i šestomesečni program profesionalne obuke u različitim oblastima, piše Zeri.
 
Nenad Radosavljević - komentar: Povratak po jednog Srbina u 100 sela, u neprijateljsko okruženje, ne znači ništa, i nema ga. To je tako 19 godina. Takav povratak je samo farsa i pokriće službenika EU za enormne plate.
 
04… Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa šeficom Odeljenja za istraživanje obrazovnih sistema Švajcarskog ekonomskog instituta dr Ursulom Renold, sa kojom je razgovarao o dosadašnjoj primeni dualnog obrazovanja u Srbiji. Tema razgovora bila je implementacija Master plana za sprovođenje kvalitetnog procesa reforme, koji je izradio tim predvođen dr Ursulom Renold sa saradnicima Ministarstva prosvete i Privredne komore Srbije.
 
Nenad Radosavljević - komentar: Ovaj naš profesor, doktor, akademik, poljoprivrednik, inženjer, finansijski stručnjak, privrednik, menadžer, filozof i nadasve glumac bolje da se vrati u Srbiju. Ne možemo da ga smenjujemo dok nije tu. Nije lepo.
 
05… Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović otvorio je danas novu zgradu Policijske stanice u Aleksandrovcu, gde je poručio da će MUP nastaviti sa modernizacijom policije i najavio da će stanica u tom gradu, ali i Policijska uprava u Kruševcu dobiti pojačanje i u ljudstvu.
 
Nenad Radosavljević - komentar: Transformaciju snage države iz vojske u policiju i pojačavanje policijske borbene moći je izmislio Slobo sve sa namerom da ga policija odbrani od kivnog naroda ali nije shvatao da to nije njegova policija nego narodna. Tako i ovaj. On misli da će mu ova policija koju nagomilava čuvati leđa. Dobro je da tako misli.
Facebook

Vreme