<

SLS POKREĆE INICIJATIVU JAVNOG PREVOZA U GRAČANICI

Četvrtak, 12. jul 2018, 16:05

|

Izvor: RTK LIVE

|

|

PRIŠTINA - Usled nedostatka organizovanog javnog prevoza, što je i jedna od najčešćih kritika i žalbi sugrađana sa kojima smo na redovnim sastancima razgovarali u prethodnom periodu, odbornici Samostalne liberalne stranke u Skupštini opštine Gračanica su danas pokrenuli akciju prikupljanja potpisa za peticiju "Organizovanje javnog prevoza na teritoriji opštine Gračanica".
 
"Ova inicijativa bazirana je na činjenici da ne postoji organizovani javni prevoz na teritoriji opštine koji bi omogućio i olakšao kretanje između 17 sela i Gračanice kao administravnog centra opštine. Postojanje organizovanog javnog prevoza umnogome bi poboljšalo uslove i kvalitet života stanovnika u svim sverama - lečenja, formalnog i neformalnog obrazovanja, zaštite životne sredine, većeg društvenog, sportskog i kulturnog angažovanja mladih ljudi", navodi se u saopštenju SLS-a.
 
Na kraju saopštenja sledi poziv da se zajednički čini korak napred u poboljšanju uslova života u Gračanici.
 
"Pozivamo javnost da se priključi akciji i inicijativni koja je nastala na zahtev stanovnika opštine Gračanica, da se izuzmu politizovanje i rivalitet, te da zajedničkim snagama načinimo jedan korak napred u poboljšanju uslova života u Gračanici".
Facebook

Vreme