Zurapi: Povlačim se sa izborne liste PDS, glasam za Srpsku

Petak, 26. maj 2017, 17:40

|

Izvor: Rtv Mir

|

|

PRIŠTINA - Rejhan Zurapi povlači se sa izborne liste Progresivne demokratske stranke koju predvodi Nenad Rašić jer, kaže, Goranci nikada nisu išli protiv Srbije i stoga može da podrži samo onu političku opciju koja nije suprotstavljena vitalnim interesima srpskog naroda i države Srbije.
 
“Želim da izjavim da nakon svega što se poslednjih dana i nedelja dešava vezano za kosovske izbore, savest mi nalaže da se povučem sa izborne liste Progresivne demokratske stranke koju predvodi gospodin Nenad Rašić”,istice .
 
On je u saopštenju rekao, da će njegov glas na predstojećim izborima ići predstavnicima Srpske liste Zurapi.
 
“Smatram da sam u prethodnom periodu bio u političkom smislu zaveden i izmanipulisan što je i dovelo do moje kandidature na listi koju predvodi gospodin Rašić. Naime, Goranci nikada nisu išli protiv Srbije i stoga ja kao Goranac mogu da podržim samo onu političku opciju koja nije suprotstavljena vitalnim interesima srpskog naroda i države Srbije.Nažalost, gospodin Rašić je svojim delovanjem na ovim izborima izabrao put koji dovodi u pitanje opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji i stvaranje političkih preduslova za zaštitu njegovih interesa. Stoga će moj glas na predstojećim izborima biti na strani onih koji se okupljaju oko Srpske liste”,stoji u pisanoj izjavi i zahtevu za odustajanje Zurapija.
 
Facebook

Vreme