O nama

Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program, namenjen, kako građanima opštine Leposavić, tako i drugim gledaocima i slušaocima u okruženju.

Danas se program Televizije Mir može pratiti na području severnog i centralnog Kosova, a putem kablovskih distributera i u Raški, i Kruševcu.

Televizija Mir je članica nezavisne TV Mreže, zajedno sa drugim vodećim srpskim emiterima na Kosovu: Televizijom Most u Zvečanu, Televizijom Puls u Šilovu, Televizijom Herc u Štrpcu i produkcijom New Press u Čaglavici.

Radio program je startovao 2000.godine. Radio MIr emituje signal preko repetitora snage 200 vati koji je smešten na brdu Desetak kod Leposavića, odakle pokriva veći deo teritorije na severu Kosova.

Radio Mir je muzički prepoznatljiv po rokenrolu i modernoj zabavnoj muzici domaćih i stranih bendova. Pored sopstvene produkcije na RTV Mir se emituju i emisije spoljnih partnera; Slobodna Evropa (9,30  i u 14), Agro dan (17 časova).  

Program RTV Mir je prvenstveno namenjen mladim ljudima savremenih shvatanja, okrenutih razvoju i čovekoljublju.

Pored programa vesti, RTV Mir razvija obrazovne i dokumentarne sadržaje, a zabavnim i muzičkim programom pokušava da odgovori na potrebe i želje svoje publike.

 

KONTAKT:

 

RTV Mir Leposavic

Ulica Vojske Jugoslavije br. 26
 
38218 Leposavić
 
Tel 02883165
 
www.rtvmir.com :
E mail: rtvmir@gmail.com

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima,

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Facebook

Vreme