REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 28.12.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Ministar finansija Hekuran Murati izjavio je da nije video ugovor po kome bi nemački stručnjak koji je na Kosovo došao da pomogne u popravci “bloka B2” termoelektrane dnevno bio plaćen 12.000 evra, ali je naveo da je ukupna vrednost ugovora 248.000 evra, prenosi Ljajmi. On je naglasio da je važno da se što pre blok vrati u funkciju, jer su veliki troškovi za svaki dan njegovog isključenja iz rada. On je istakao da ako se računaju uvozne cene struje, to košta 2,4 miliona evra po danu.

Nenad Radosavljević – komentar: Eh da su inženjeri Srbi, koji su uz termoelektrane na Kosovu sazrevali u besprekorne poznavaoce problematike zastarelih postrojenja, kojim slučajem vraćeni na svoja radna mesta posle proterivanja 1999. sada bi troškovi popravke bili kud i kamo manji a verovatno do teških kvarova ne bi ni dolazilo.

02--- Premijerka Srbije Ana Brnabić je danas, odgovarajući na pitanje novinara o rizicima održavanja organizovanih dočeka Nove godine, kazala da su za pojedine medije neka okupljanja dobrodošla i nemaju nikakav rizik, a neka druga imaju ogroman rizik i nisu dobrodošla.

Nenad Radosavljević – komentar: Tako je! Za Pink, Hepi i slične recimo SNS skup u Areni je dobrodošao ali okupljanja građana na blokadama nikako nisu. Ne zbog blokada nego zbog zdravlja naroda.

03--- Premijerka Brnabić je odala da ne postoji dokument na osnovu kojeg mi imamo neke obaveze prema Rio Tintu.

Nenad Radosavljević – komentar: I tako oni idu i kupuju imanja za veliki novac potpuno tumarajući kao ždral u magli. I to mi neki svetski koncern. Ni sami ne znaju šta hoće nego tek razbacuju pare

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

mir@rtvmir.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji