"NEMA ZARAŽENIH U STUDENTSKOM CENTRU"

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

S. MITROVICA - Direktorka Studentskog centra Priština – Kosovska Mitrovica, Dragana Antonijević, saopštila je danas da u studentskim domovima, među studentima, kao ni među zaposlenima, nema zaraženih virusom korona.
"Na društvenim mrežama se ovih dana mogu pročitati netačne informacije o inficiranim kolegama koji žive u studentskim domovima u Кosovskoj Mitrovici. Možemo vas u potpunosti istinito i objektivno obavestiti da u svim studentskim domovima Studentskog centra nema inficiranih virusom Covid-19", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Studentskog centra Priština.
Dodaje se da svi zaposleni ulažu maksimalne napore u sprovođenju propisanih mera zaštite i prevencije.
"Studentski centar je preduzeo sve neophodne mere da zaštiti zdravlje studenata i zaposlenih. U slučaju potrebe, preventivno je određen dom br. 2 u kome će eventualno biti smešteni svi oni koji imaju neki od simptoma virusa, kao i svi testirani koji čekaju rezultate testa. O njima će se brinuti posebne ekipe zaposlenih, a hrana će im biti dostavljana pojedinačno u sobama u kojima su smešteni. Ako se utvrdi da među testiranim studentima ima pozitivnih na virus, oni će biti upućeni na infektivno odeljenje", ističe se u saopštenju.
Antonijević je apelovala na studente da se za sve informacije obrate upravnicima studentskih domova, te da ne učestvuju u prenošenju neproverenih i netačnih informacija.
"Nemojte dozvoliti da vas takve informacije ometaju u učenju i polaganju ispita. Budite apsolutno sigurni da se brinemo za vaše zdravlje i da ni u kakvom slučaju ne želimo da budete na bilo koji način ugroženi", poručuje se na kraju saopštenja.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165