REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 11.01.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Kandidat DPK za premijera Enver Hodžaj rekao je u video poruci da ta stranka ima konkretnu platformu za Albance iz "Preševske doline" i da će platforma biti relizovana tokom prvih meseci po dolasku na vlast."Dva predstavnika Preševske doline su na našoj poslaničkoj listi. Omogući ćemo im dobijanje ličnih karti i pasoša Kosova. Planiran je i fond u iznosu od pet miliona evra za povratak proteranih Albanaca iz Doline, nove kvote za studente, još četiri granična prelaza, kao i formiranje agencije za Preševsku dolinu“, rekao je Hodžaj na Fejsbuku.

Nenad Radosavljević – komentar: Kakvi god da su i koji god od njih ali uvek imaju inicijativu za razliku od nesrećne Srpske liste i SNS-a na čelu sa vođom koji su uvek u defanzivi i nešto kao brane ali nas istovremeno ubeđuju da to što oni brane i nije naše, nadajući se da će ga nekako predati, mi nećemo primetiti a oni će nastaviti da vladaju i pljačkaju do kraja, ali naših života.

02--- Krizni štab je, na današnjoj sednici odlučio da dosadašnje mere ostanu na snazi do daljnjeg, a procenjeno je i da nema prepreka za nastavak školske godine od 18.januara, prenela je ministarka Darija Kisić-Tepavčević.

Nenad Radosavljević – komentar: Ako je neko mislio ili misli da će se iživljavanje vlasti u obliku politički osmišljenih mera jednom završiti, njihovim ublažavanjem i konačno ukidanjem, uporedo sa vakcinacijom grdno se prevario. Mere su osmišljene da spreče komunikaciju, socijalizaciju, razmenu mišljenja u širim krugovima, grupisanje i proteste naroda. Jedini i sigurni način ostajanja na vlasti jesu upravo ove mere ograničavanja kretanja i okupljanja i dok to uspevaju da koliko toliko sprovedu vlast im je sigurna.

03--- Načelnik saobraćajne policije u Nišu smenjen je danas nakon sastanka ministar unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu, na kome su analizirane sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara stradala dva pešaka od 12 i 48 godina.

Nenad Radosavljević – komentar: Uvek probaju da stvari zataškaju jer su izazivači svih problema u našem društvu upravo ili oni ili njihovi članovi, simpatizeri ili rođaci. To međutim svakog dana uzima sve više maha i sada više ne uspevaju da sakriju sva zla koja čine jer su bahati, primitivni i priglupi a pokvareni. Nadam se da će nas što više preteći od njihovog ludila dok ih se konačno ne rešimo.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165