FILIPOVIĆ: SUD I BRANIOCI VIŠE PUTA POKUŠAVALI DA ZBUNE SVEDOKA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Sud je možda previše dozvolio braniocima da postavljaju pitanja svedoku K.B čak i onda kada to zakonom nije bilo dozvoljeno, izjavila je nakon današnjeg suđenja u slučaju ubistva Olivera Ivanovića advokat Jovana Filipović.

“Svedok je dao jasna i precizna saznanja o svemu onome što zna i u šta je apsolutno sigurna. Svedok je jasno i glasno izgovorila ono što je ona čula, dakle nije odgovarala na pitanja u koja nije bila sigurna i nema neposredna saznanja. Dala je jedan iscrpan odgovor i smatram da je usmereila  ceo tok postupka", kazala je Filipović.

Branilac Silvane Arsović ističe je da je tokom današnjeg postupka pokušano od strane branilaca da se svedoku nametnu određena pitanja koja se uopšte ne tiču ubistva Olivera Ivanovića već su povezana sa sa slučajem ubistva Dimitrija Janićijevića, kuma Olivera Ivanovića koje nije rasvetljeno.

“Svedok nije mogao da kaže svoja neposredna saznanja i da li to ima uzročno posledičnu vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića. Svedok je dao jedno iscrpan iskaz pred sudom koji je verodostojan. Sud i branioci su više puta pokušavali da zbune svedoka, ali im to nije pošlo za rukom. Mi kao odbrana nismo reagovali, jer se to ne tiče klijenta kojeg zastupam. U ovakvom slučaju, ukoliko bi svi budući svedoci davali ovakav iskaz to bi sigurno dovelo do rasvetljenja ovog slučaja. Iskaz ovog svedoka nam je dao prostor da pozovemo još neka druga lica koja uopšte nisu bili predložena od strane tužilaštva za saslušanje, a mi kao odbrana Silvane Arsović ćemo ih predložiti u daljem toku postupka”, izjavila je Filipović.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

Click Here Arrow ok

UPIS 2024 Buduce



 



Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji